duminică, 10 ianuarie 2010

Mamica mea e internauta

Intr-o lume in continua transformare in care totul se schimba de la o zi la alta, orice mamica moderna trebuie sa se adapteze rapid si sa tina pasul cu vieza de transfer a informatiilor (internet/email, carti on-line, cursuri on-line, SMS, etc) si technologia (ecografii 4D, magazine virtuale). Acum puteti gasi on-line foarte multe informatii despre evolutia sarcinii, pregatirea nasterii, precum si despre cresterea si ingrijiirea copilului vostru.
A deveni parinte este una din cele mai emotionante experiente pe care le veti trai vreodata. In acelasi timp, aceasta implica si o responsabilitate pe masura. De aceea trebuie sa fiti pregatiti pentru ceea ce va urma. Daca serviciul nu va permite sa va documentati sau sa procurati cele necesare (viitorului membru al familiei) noului venit in familie, internetul va ofera posibilitatea sa obtineti toate informatiile/bunurile necesare din linistea caminului dumneavoastra.
De exemplu, puteti invata multe despre cresterea, educatia, dezvoltarea si comunicarea cu copilul pe www.copilul.ro. Mai multe informatii utile pentru (viitoarele) mamici se gasesc si pe www.copilulmeu.ro, iar daca intentionati sa cumparati produse pentru copii puteti folosi magazin.copilul.ro. Pentru a lua contact cu schimbarile care intervin in familie in timpul sarcinii, in primele luni de viata ale copilului si mai ales cum poate decurge nasterea, ambii parinti se pot inscrie on-line pe www.firstbebe.ro la “miniscoala viitorilor parinti”.
Oricine poate da sfaturi, important este sa le selectati si aplicati pe cele care vi se potrivesc! Sfatul meu: internetul este acum unealta care va ajuta sa reusiti ca mamica.


Articole similare: Familia mea Internauta: "Familia mea Internauta-concurs national pentru promovarea sigurantei pe internet"
/* Google Analytics ----------------------------------------------- */